colorblock creations

webdesign

WEbsite design

webdesign

webshop design

Website design

Wij bouwen snelle, professionele websites die in samenspraak met jou ontworpen worden. Een website die bij je bedrijf of je merk past, met de nieuwste technieken en met de functie waar de website voor bedoeld is.

Responsive

WordPress/Divi

Heldere navigatie

Optimale User eXperience

Zoekmachine geoptimaliseerd

Vanaf € 750,-

Webshop design

Altijd al een eigen webshop willen starten en je weet niet waar je moet beginnen? Wij helpen je op weg met een kant-en-klare betaalbare webshop. Ook kunnen wij je begeleiden met hoe je een webshop opzet, runt en de meeste verkopen genereert.

Gericht op conversies

Diverse platformen

Direct klaar om te verkopen

Ook begeleiding mogelijk

Vanaf € 999,-

Content creation

De inhoud maakt of breekt je website. Pakkende teksten en mooie foto’s en video’s maken de bezoekerservaring een stuk interessanter en vooral leuker. Je wilt de bezoekers op je website zo lang mogelijk boeien zodat ze blijven en je hele website bekijken. Schakel ons in om je website de beste content te geven. 

Copywriting

Fotografie

Videografie

Drone foto’s en video’s

Onderhoud

Geen zin om het maandelijks onderhoud aan je website zelf te doen? Dit is ook geen leuke klus om mee bezig te zijn, dus dit kun je beter aan ons uitbesteden. We updaten je site, kijken deze daarna na op fouten en we maken aanpassingen of aanvullingen aan je website. Ook kunnen we een bestaande website een complete make-over geven.

Updates

Wijzigingen

Aanpassingen

Redesign

Vanaf € 29,- per maand

ONZE

WERKWIJZE

01.   CONCEPT

Veel webdesginers bouwen een website vóór je, wij bouwen een website met je. Aan de hand van een uitgebreid gesprek en vragenlijst bepalen we samen wat het concept van je website gaat worden. Voor een webshop overleggen we wat het beste softwareplatform is om de shop op te bouwen.

02.   CONTENT

Na het concept gaan we kijken naar de content. Lever je zelf alle teksten en foto’s aan, laat je dit helemaal aan ons over of passen wij alleen wat dingen aan. We kijken welke content waar komt te staan en maken een heldere navigatiestructuur voor de optimale bezoekersbeleving.

 

 

03.   DESIGN

Als de inhoud van je website bekend is, designen we je website. Websites bouwen wij op het WordPress platform in combinatie met Divi. De voordelen hiervan zijn dat de software gratis is (De Divi software krijg je van ons) en je zelf redelijk makkelijk achteraf aanpassingen kan doen. Webshops bouwen wij in WooCommerce, Lightspeed, Shopify of Shoptrader. Je kunt te allen tijde meekijken met het designproces en je kunt zo ook doorlopend aangeven wat je aangepast wilt hebben.

Onze software partners