colorblock creations

FACEBOOK/INSTAGRAM/YOUTUBE

SOCIAL MEDIA CONTENT

TWITTER/PRINTEREST/TIKTOK

Social media ads

COLORBLOCK CREATIONS

Social media marketing

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven en daarom onmisbaar geworden als marketinginstrument voor je bedrijf.

Het opzetten van social media advertentiecampagnes en regelmatig posten van nieuwe content is zeer tijdrovend. Daarnaast is het eigenlijk iets waar je niet mee bezig wilt zijn omdat het niet je kerntaak van ondernemen is. Uitbesteden is daarom vaak een goede optie voor bedrijven. Colorblock heeft de ervaring om je hier bij te helpen, voor elk budget.

COLORBLOCK CREATIONS

Social media advertising

Het posten van een bericht op social media en deze promoten, wat veel bedrijven doen, is makkelijk maar zet geen zoden aan de dijk qua bezoekersaantallen die je trekt naar website.

Voor een goede social media campagne maak je specifieke advertenties voor specifieke doelgroepen en test deze voortdurend. Colorblock helpt je om je doel te bereiken met de laagste maandkosten. Of dit doel nu is om meer volgers te krijgen, meer engagement met je volgers te hebben of bezoekers naar je website te trekken. 

COLORBLOCK CREATIONS

Social media content

Het meerdere dagen per week bijhouden van al je social media kanalen schiet er vaak bij in bij ondernemers. Dit is logisch, je ziet namelijk niet direct resultaat in sales na een social media post en je schuift dit daarom vaak je voor je uit.

Herkenbaar? Besteed het uit aan ons. Het is belangrijk om geregeld social media posts te maken. Social media is vluchtig, mensen vergeten snel en voor je het weet zijn je followers verdwenen. Wij zorgen voor een continue wisselwerking met je volgers om je bedrijf in de picture te houden.