colorblock creations

zoekmachineoptimalisatie

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Zoekmachinemarketing

Search engine advertising

Hoe vergroot je de vindbaarheid van je website?

De grootste uitdaging op online marketinggebied is zo hoog mogelijk in de zoekmachines terecht komen. Wij kunnen geen nummer 1 posities garanderen, maar we kunnen je wel helpen om je website of webshop zo te bouwen dat deze serieus meegenomen wordt in de zoekresultaten.

Welke tools om bezoekers naar je website te trekken gebruiken wij?

Er is niet één onderdeel wat bepaalt op welke pagina in Google je staat. Het is altijd een combinatie van factoren die je samen laat werken om een zo hoog mogelijke positie en meer bezoekers te krijgen.  

N

Zoekmachineoptimalisatie

N

Zoekmachinemarketing

N

Het analyseren van je website

01.   SEO

Effectieve zoekmachineoptimalisatie begint met een solide website ontwerp. We integreren geoptimaliseerde content, duidelijke designarchitectuur en een volledige sitemap in het gehele website project. Met onze duurzame aanpak van SEO zal je website of webshop goed geoptimaliseerd zijn om zowel organisch als betaald verkeer aan te trekken.

Het is belangrijk om SEO toe te passen bij het bouwen van je website, maar SEO is ook een continu proces van het bijhouden van je site en nieuwe content toevoegen. Wij bieden pakketten aan om ook de SEO te verzorgen na het opleveren van je website. 

02.   SEA

Wil je direct bezoekers op je site of verkopen op je webshop, dan is adverteren op zoekmachines een perfecte aanvulling op je SEO. Met advertenties op Google, Bing of Yahoo kun je direct je website en/of producten onder de aandacht brengen bij jouw specifieke doelgroep.

Search Engine Advertising kan je veel geld kosten, maar ook heel veel goede leads opleveren. Wij monitoren daarom constant campagnes die we voor je opzetten en passen deze aan waar nodig is.

03.   analyse

Wij maken gebruik van diverse analyse tools om te checken of je site of shop goed blijft scoren in de zoekmachines en gebruiksvriendelijk is en blijft. De tools die wij o.a. gebruiken zijn Google Analytics, Search Console, Hotjar en KWfinder. Wij kunnen je aan de hand daarvan direct vertellen welke aanpassingen op je website nodig  zijn.